Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Geldrop

Tuincentrum Soontiëns, op (bijna letterlijk) een steenworp afstand van Geldrop gevestigd in Eindhoven, biedt een prachtig assortiment van producten voor uw tuin. U kunt bij ons terecht voor elk seizoen, zodat u altijd intens van uw tuin kunt genieten. Daarbij geven wij graag extra aandacht aan het ecologische aspect van tuinieren en bieden daarom ook een groot assortiment aan biologische of duurzaam gekweekte producten aan, alsmede een fraaie collectie aan inheemse planten. U vindt bij ons o.a. producten zoals tuin- en kamerplanten, fruitbomen, maar ook producten voor plantverzorging, tuinhout en bestrating.

Dé groenspecialist voor Geldrop

Met een bedrijfsgeschiedenis die al in 1959 begon, staan wij voor deskundigheid op het gebied van (duurzaam) groen. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan kwaliteit en service dan ook hoog in het vaandel. Wij luisteren en denken actief met u als u klant mee. Op die manier kunnen wij zorgen voor de beste oplossingen voor uw tuin. Ons tuincentrum korte afstand van Geldrop biedt u, naast ons prachtige assortiment tuinproducten- en gereedschappen, ook de volgende diensten en divisies:

Kweek uw eigen voedsel met een moestuin

Heeft u altijd al uw eigen moestuintje willen hebben? Krijg groene vingers door het volgen van een leerzame cursus in ons tuincentrum. Onder moestuinworkshop vindt u meer informatie over deze cursus. Binnen de cursus leert u hoe u groenten moet kweken en alle belangrijke zaken die hierbij horen. Wilt u zich direct inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op!

Onderhoud voor uw tuin in Geldrop

Onze groenspecialisten staan voor het verzorgen van uw tuin het hele jaar door. Om u te helpen uw tuin altijd tiptop in orde te hebben, schrijven we regelmatig blogs met nuttige tips en adviezen. Kijk in het menu onder Tuintips, waar u bijvoorbeeld informatie vind over het tuinseizoen, het aanleggen van graszoden, een natuurlijke tuin, vogels in uw tuin of zaaien.

Kom langs bij hét leukste tuincentrum vlakbij Geldrop

Bent u dus op zoek naar een echte groenspecialist met een ecologisch hart voor uw tuin? Kom gerust eens langs op ons tuincentrum. Wij heten u van harte welkom bij Tuincentrum Soontiëns in Eindhoven, op korte rijafstand van Geldrop!