Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Geldrop

Zoekt u een compleet tuincentrum voor uw tuin in Geldrop of omstreken? Gevestigd in Eindhoven biedt Tuincentrum Soontiëns een prachtig assortiment van producten voor uw tuin. U kunt bij ons terecht voor elk seizoen, zodat u altijd intens van uw tuin kunt genieten. De volgende productcategorieën geven u alvast een kleine indruk van al uw mogelijkheden: tuin- en kamerplanten, plantverzorging, tuinhout en bestrating.

Wij zijn úw groenspecialist

Met een ruime ervaring van meer dan veertig jaar staan wij voor groen. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij luisteren en denken actief met u als u klant mee. Hierdoor kunnen wij zorgdragen voor dé beste oplossingen voor uw tuin. Als tuincentrum op korte afstand van Geldrop kunt u daarnaast bij ons terecht voor de volgende diensten en divisies:

Beheer uw eigen groenten met een moestuin

Heeft u altijd al uw eigen moestuintje willen hebben? Krijg groene vingers door het volgen van een cursus op maat. Onder moestuinworkshop vindt u meer informatie over deze cursus. Binnen de cursus leert u hoe u groenten moet kweken en alle belangrijke zaken die hierbij horen. Wilt u zich direct inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op!

Onderhoud voor uw tuin in Geldrop

Onze groenspecialisten staan voor het verzorgen van uw tuin het hele jaar door. Om ervoor te zorgen dat uw tuin te allen tijde in de beste staat is, hebben wij diverse tips opgesteld. Zo vindt u bij ons adviezen voor het tuinseizoen, het aanleggen van graszoden, vogels in uw tuin én zaaien.

Kom langs bij hét tuincentrum in omgeving Geldrop

Benieuwd naar de mogelijk van uw tuin? Kom gerust eens langs op onze locatie. Wij heten u van harte welkom bij Tuincentrum Soontïens in Eindhoven, op korte rijafstand van Geldrop!