Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Nuenen

Tuincentrum Soontiëns is een compleet tuincentrum op korte rijafstand van Nuenen. Als groenste tuincentrum van Eindhoven staan wij voor:

  • Alles onder één dak: ontwerp, aanleg én onderhoud;
  • Alle producten voor uw tuin;
  • Vakmanschap en gedrevenheid.

Zoekt u tuinplanten, producten voor uw vijver of gereedschap om zelf aan de slag te kunnen? Wij bieden een compleet assortiment voor uw tuin. Uiteraard komen wij ook graag met u in gesprek indien u dé groenspecialist voor uw tuin zoekt. Gedreven specialisten staan met de volgende divisies voor u klaar:

Met aandacht voor groen verzorgen wij al uw wensen

Als tuincentrum op korte afstand van Nuenen hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bovendien maken wij ons graag hard voor een ecologische manier van tuinieren. Wij verzorgen opdrachten voor zowel particulieren, bedrijven, gemeenten als universiteiten. Door actief met u mee te denken, kunt u rekenen op dé beste oplossingen voor uw tuin. Van kleine tot grote tuinen en van boomverzorging tot het verbeteren van de natuurbeleving, geen enkel project is voor ons te groot in Nuenen en omgeving!

Diverse tips voor het verzorgen van uw tuin in Nuenen

Wij bezitten een ruime vakkennis van meer dan veertig jaar. Dit betekent dat u met Tuincentrum Soontiëns kiest voor een echte groenspecialist. Vindt u het leuk om tips te krijgen voor het onderhouden van uw tuin? Onder tuintips vindt u adviezen voor het tuinseizoen, het aanleggen van graszoden, vogels in uw tuin én zaaien. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u advies nodig heeft.

Bestel direct of bezoek ons tuincentrum in regio Nuenen

U vindt een groot deel van ons assortiment op onze website. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen, of kom gezellig langs op ons grote tuincentrum. Ook voor professioneel advies! Tuincentrum Soontiëns is gevestigd in Eindhoven, vlakbij Nuenen. Alvast van harte welkom op onze locatie!

Via Facebook kunt u alvast een uitstekende impressie verkrijgen van de vele mogelijkheden. Ook plaatsen wij hier met regelmaat leuke acties en foto’s van projecten.