Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Nuenen

Tuincentrum Soontiëns is een compleet tuincentrum op korte rijafstand van Nuenen. Wij onderscheiden ons van andere tuincentra door ons zeer grote assortiment aan biologische of duurzaam gekweekte producten. Daarnaast vindt u bij ons natuurlijk ook alles voor de inrichting en aankleding van uw tuin, terras of balkon. Als groenste tuincentrum van Eindhoven staan wij voor:

  • Alle service onder één dak: ontwerp, aanleg én onderhoud;
  • Alles voor uw tuin;
  • Vakmanschap en gedrevenheid.

Zoekt u tuinplanten, producten voor uw vijver of gereedschap om zelf aan de slag te kunnen? Wij bieden een compleet assortiment voor uw tuin. Bent u op juist op zoek naar een specialist die u kan helpen of ontzorgen bij de aanleg of verzorging van uw tuin? Ook dan komen wij graag met u in gesprek. Gedreven specialisten staan met de volgende divisies voor u klaar:

Met aandacht voor groen verzorgen wij al uw wensen

Als tuincentrum op korte afstand van Nuenen hebben wij kwaliteit en service natuurlijk hoog in het vaandel staan. Bovendien maken wij ons graag hard voor een ecologische manier van tuinieren. Wij verzorgen opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven, gemeenten en universiteiten. Door actief met u mee te denken, kunt u rekenen op dé beste oplossingen voor uw tuin. Van kleine tot grote tuinen en van boomverzorging tot het verbeteren van de natuurbeleving, geen enkel project is voor ons te groot in Nuenen en omgeving!

Diverse tips voor het verzorgen van uw tuin in Nuenen

Wij bezitten een ruime vakkennis van meer dan veertig jaar. Dit betekent dat u met Tuincentrum Soontiëns kiest voor een echte groenspecialist. Vindt u het leuk om tips te krijgen voor het onderhouden van uw tuin? Onder tuintips vindt u adviezen voor het tuinseizoen, het aanleggen van graszoden, de aanleg van een natuurlijke tuin, vogels in uw tuin en bijvoorbeeld zaaien. Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u advies nodig heeft.

Bestel direct of bezoek ons tuincentrum in regio Nuenen

U vindt een groot deel van ons assortiment op onze website. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen, of kom gezellig langs op ons grote tuincentrum. Ook voor professioneel advies bent u van harte welkom. Tuincentrum Soontiëns is gevestigd aan de Urkhovenseweg in Eindhoven, vlakbij Nuenen. Zien we u binnenkort?

Volg ons ook op Facebook waar u een goede indruk kunt krijgen van de vele mogelijkheden. We plaatsen hier namelijk met regelmaat leuke acties en foto’s van projecten.