Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Veldhoven

Als tuincentrum op korte afstand van Veldhoven bieden wij een compleet assortiment van tuin- en moestuin producten. U vindt bij Tuincentrum Soontiëns onder andere alles voor:

Zoekt u een echte groenspecialist voor uw tuin? U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met uw tuin, maar u kunt ook onze groenspecialisten inschakelen voor de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden. Bij Tuincentrum Soontïens kunt u namelijk ook terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg én tuinonderhoud via Soontiëns Hoveniers. Met andere woorden: wij bieden als tuincentrum alles onder één dak voor uw tuin in Veldhoven en omgeving!

Het groenste tuincentrum voor Veldhoven

Al in 1959 is Tuincentrum Soontiëns begonnen als kwekerij. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot complete groenspecialist. Bij ons vindt u dan ook een zeer compleet assortiment aan biologische producten voor uw tuin. Zo hebben wij bijvoorbeeld een grote collectie biologische zaden, maar ook in voeding, bodemverzorging en bijvoorbeeld gazon verzorging hebben wij een uitgebreid aanbod.

Wij bijten vast in uw groenproject

Tuincentrum Soontiëns heeft vele jaren ervaring en geeft u deskundig advies. Wij luisteren goed naar uw wensen, zodat wij voor uw situatie de beste oplossingen kunnen presenteren. Als u dat wilt, kunt u onze hoveniers inschakelen om al uw wensen in uw tuin te verwerken. Wij zijn een groot tuincentrum in de naaste omgeving van Veldhoven. Soontiëns is meer dan een tuincentrum: wij staan ook met de volgende divisies voor u klaar:

Dé specialist voor uw tuinproject in Veldhoven!

U vindt onze projecten door heel Nederland. Wij hebben diverse opdrachten uitgevoerd voor architecten, gemeenten, particulieren, bedrijven en universiteiten. Wilt u het beste voor uw tuin? Neem dan contact op met Tuincentrum Soontiëns en laat uw wensen realiseren door dé groenspecialist.

Bezoek Tuincentrum Soontïens in regio Veldhoven

Onder producten vindt u ons complete assortiment. Uiteraard kunt u ook langskomen op onze locatie om de tuinproducten te bekijken en direct een passend advies te verkrijgen voor uw tuin. Om alvast een kleine impressie voor uw tuinmogelijkheden te krijgen, kunt u Tuincentrum Soontiëns volgen op Facebook. Hier vindt u diverse foto's van projecten. Daarnaast plaatsen wij met regelmaat leuke acties op onze Facebookpagina! Tuincentrum Soontiëns: úw complete tuincentrum in de naaste omgeving van Veldhoven!