Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Veldhoven

Als tuincentrum op korte afstand van Veldhoven bieden wij een compleet assortiment van tuinproducten. U vindt onder andere de volgende producten bij Tuincentrum Soontiëns:

Zoekt u dé groenspecialist voor uw tuin? U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met uw tuin, maar ook onze groenspecialisten inschakelen voor tuinwerkzaamheden. Tuincentrum Soontïens staat hierbij voor tuinontwerp, tuinaanleg én tuinonderhoud. Met andere woorden bieden wij als tuincentrum alles onder één dak voor uw tuin in Veldhoven en omgeving!

Wij bijten vast in uw groenproject

Tuincentrum Soontiëns biedt vakwerk met jarenlange ervaring. Wij luisteren gericht naar u als klant, waardoor wij voor uw situatie de beste oplossingen kunnen presenteren. Vervolgens gaan wij graag aan de slag om uw wensen te vertalen in uw tuin. Wij zijn een groot tuincentrum in de naaste omgeving van Veldhoven. Soontiëns staat met betrekking tot de volgende divisies voor u klaar: Hoveniers, Boomverzorging, Stadsnatuur en Ecology.

Dé specialist voor uw tuinproject in Veldhoven!

U vindt onze realisaties door heel heel Nederland. Hierbij hebben wij actief opdrachten uitgevoerd voor architecten, gemeenten, particulieren, bedrijven en universiteiten. Wilt u het beste voor uw tuin? Neem dan contact op met Tuincentrum Soontiëns en laat uw wensen realiseren door dé groenspecialist.

Bezoek Tuincentrum Soontïens in regio Veldhoven

Onder producten vindt u ons complete assortiment. Uiteraard kunt u ook langskomen op onze locatie om de tuinproducten te bekijken en direct een passend advies te verkrijgen voor uw tuin. Om alvast een kleine impressie voor uw tuinmogelijkheden te krijgen, kunt u Tuincentrum Soontiëns volgen op Facebook. Hier vindt u diverse foto's van projecten. Daarnaast plaatsen wij met regelmaat leuke acties op onze Facebookpagina!

Tuincentrum Soontiëns: úw complete tuincentrum in de naaste omgeving van Veldhoven!