Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Veldhoven

Als tuincentrum op korte afstand van Veldhoven bieden wij een compleet assortiment van tuin- en moestuin producten. Daarbij hebben we bijzondere aandacht voor ons assortiment aan biologische en duurzaam gekweekte producten. U vindt bij Tuincentrum Soontiëns onder andere alles voor:

Zoekt u een echte groenspecialist voor uw tuin? U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met uw tuin, maar u kunt ook onze groenspecialisten inschakelen voor de meest uiteenlopende tuinwerkzaamheden. Bij Tuincentrum Soontïens kunt u namelijk ook terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg én tuinonderhoud via Soontiëns Hoveniers. Daarnaast zetten we ons met Soontiëns Stadsnatuur ook in voor meer stedelijk groen. Met andere woorden: wij bieden als tuincentrum alles onder één dak voor uw tuin in Veldhoven en omgeving!

Het groenste tuincentrum voor Veldhoven

Al in 1959 is Tuincentrum Soontiëns begonnen als kwekerij. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot complete groenspecialist, waarbij we ons steeds meer zijn gaan richten op duurzame producten. Bij ons vindt u dan ook een zeer compleet assortiment aan biologische producten voor uw tuin. Zo hebben wij bijvoorbeeld een grote collectie biologische zaden, maar ook in voeding, bodemverzorging en bijvoorbeeld gazonverzorging hebben wij een uitgebreid aanbod.

Wij bijten ons vast in uw groenproject

Tuincentrum Soontiëns heeft vele jaren ervaring en geeft u deskundig advies. Wij luisteren goed naar uw wensen, zodat wij voor uw situatie de beste oplossingen kunnen presenteren. Als u dat wilt, kunt u onze hoveniers inschakelen om al uw wensen in uw tuin te verwerken. Soontiëns is meer dan een tuincentrum: wij staan ook met de volgende divisies voor u klaar:

Dé specialist voor uw tuinproject in Veldhoven!

U vindt onze projecten door heel Nederland. Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, maar ook voor architecten, gemeenten, bedrijven en universiteiten. Wilt u het beste voor uw tuin? Neem dan contact op met Tuincentrum Soontiëns en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Bezoek Tuincentrum Soontïens in regio Veldhoven

Via deze website kunt u veel producten vinden en bestellen. Daarnaast bent u uiteraard altijd welkom op onze prachtige, ruim opgezette locatie aan de Urkhovenseweg. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en deskundig advies krijgen voor uw tuin. Om alvast een kleine impressie voor uw tuinmogelijkheden te krijgen, kunt u Tuincentrum Soontiëns ook volgen op Facebook. We plaatsen met regelmaat leuke acties op onze Facebookpagina en foto’s van onze projecten! Tuincentrum Soontiëns: úw complete tuincentrum in de naaste omgeving van Veldhoven!