Hét groenste tuincentrum van Eindhoven   040 - 2811339

Zwenksproeier OS 90

  • Onderdeel: Sproeiers
€ 0,00

Gardena artikelnr. 8361-20


Ideaal voor de nauwkeurige besproeiing van siertuinen, evenals groente- en bloembedden. Maak het uzelf gemakkelijk: De GARDENA Micro-Drip-System zwenksproeier OS 90 besproeit oppervlakken van 1 tot 90 m². De sproeibreedte is verstelbaar van 0,5 tot 7 m en de reikwijdte tussen de 1,5 en 13 m. De waterdoorvoer is traploos regelbaar. 16 flexibele precisie sproeimondjes zorgen voor een bijzonder gelijkmatige waterverdeling. Een geïntegreerd vuilfilter zorgt duurzaam voor een perfecte besproeiing. Voor het besproeien van hogere planten kan de zwenksproeier met maximaal twee verlengbuizen (art.nr. 8363-20) verhoogd worden. De sproeier kan op vaste ondergrond bevestigd worden met schroeven maar ook in de grond met buishouders (art. nr. 8328). Een afsluitdop wordt meegeleverd met de zwenksproeier. De gepatenteerde Quick & Easy verbindingstechniek zorgt voor een bijzonder eenvoudige installatie op een 13 mm (1/2 ") aanvoerbuis.sluiten op een aanvoerbuis van 13 mm (1/2") zeer eenvoudig.


Wilt u dit product bestellen of heeft u vragen over dit product?
Wij staan u graag te woord:
Tel: 040 - 281 13 39
E-mail: info@tuincentrumsoontiens.nl

  • Productbeschrijving
  • Extra informatie
  • Labels

Details

Gardena artikelnr. 8360-29
De Gardena Zwenksproeier Vario 50 kan vierkante en rechthoekige oppervlakken besproeien als onderdeel van het Gardena Micro-Drip-System en is vooral geschikt voor moes- en bloementuinen.

Het besproeiingsoppervlak ligt tussen 5 en 50 m2. De sproeibreedte kan worden ingesteld tussen 2 en 5 meter en het bereik kan afzonderlijk worden ingesteld tussen 2,5 en 10 meter.
In combinatie met de verlengbuis (art. nr. 8362-20) kan de zwenksproeier in hoogte worden versteld, zodat ook grotere planten kunnen worden besproeid. De sproeier kan ook in de grond worden vastgezet met de buishouder (art. nr. 8362-20). De zwenksproeier kan ook op een vaste ondergrond worden bevestigd. De sproeier wordt geleverd met een einddop.

Met behulp van de gepatenteerde 'Quick & Easy'-aansluittechnologie wordt het aansluiten op een aanvoerbuis van 13 mm (1/2") zeer eenvoudig.

Extra informatie

Naam (NL) Nee
Gewicht 1
Hoogte Nee
Bloeitijd Nee
Bladkleur Nee
Bloemkleur Nee
Kenmerk Nee
Kleur Nee
Merk Nee
Onderdeel Sproeiers
Oplossingen Nee
Plantdiepte Nee
Standplaats Nee
Type vijvertechniek Nee
Voeding en bodemverbetering Nee
Vorm Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.