Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Mierlo

Als tuincentrum op korte rijafstand van Mierlo hebben wij een passie voor uw tuin. Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Laat u zich dan helpen door groenspecialisten van Tuincentrum Soontiëns. Wij gaan graag met u het gesprek aan om uw wensen te inventariseren. Door gericht naar u te luisteren, weten wij voor elke situatie een passende oplossing te bieden.

Compleet assortiment van producten voor uw tuin in Mierlo

U vindt een uitgebreid assortiment van tuinproducten bij Tuincentrum Soontiëns. De volgende productcategorieën zijn zeer populair bij onze klanten:

Voor een totaaloverzicht van al onze productcategorieën kunt u verder kijken onder producten. Wilt u liever de producten voor uw tuin zien alvorens u tot bestelling overgaat? Kom dan gerust langs op locatie. U vindt Tuincentrum Soontiëns in Eindhoven, op korte rijafstand van Mierlo!

Hoveniers, boomverzorging en stadsnatuur

U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan groenprojecten. Van kleine tot grote tuinen en van stadsnatuur tot aan het verzorgen van bomen: Soontiëns is úw groenspecialist met hart voor de natuur! Bij al onze projecten staan service en kwaliteit centraal. Onze vakmensen denken hierbij aan de mens, dier en natuur. Door de jaren heen hebben wij groenprojecten uitgevoerd voor: particulieren, architecten, gemeenten, bedrijven én universiteiten.

Kom langs bij Tuincentrum Soontiëns in regio Mierlo

De tuinproducten kunt u direct bestellen door contact met ons op te nemen. Wenst u een passend advies voor uw tuin? Kom vrijblijvend langs om uw wensen te laten inventariseren door onze groenspecialisten. Tuincentrum Soontiëns:, úw tuincentrum in regio Mierlo, Best, Waalre en Eersel.

Impressie van uw mogelijkheden!

Op Facebook plaatsen wij regelmatig gerealiseerde groenprojecten van onze klanten. Bekijk daarom gerust onze pagina om op de hoogte te blijven van uw mogelijkheden en te zien wat wij voor u kunnen betekenen.