Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Mierlo

Als tuincentrum op korte rijafstand van Mierlo hebben wij een passie voor uw tuin. Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Laat u zich dan helpen door de groenspecialisten van Tuincentrum Soontiëns. Wij gaan graag met u het gesprek aan om uw wensen te inventariseren. Door gericht naar u te luisteren, weten wij voor elke situatie een passende oplossing te bieden.

Compleet assortiment van producten voor uw tuin in Mierlo

U vindt een uitgebreid assortiment van tuinproducten bij Tuincentrum Soontiëns. De volgende productcategorieën zijn zeer populair bij onze klanten:

Wij zijn een zeer compleet tuincentrum en we onderscheiden ons o.a. door de grote hoeveelheid biologische producten die wij in ons assortiment hebben. Naast bovenstaande producten, is er nog veel meer te verkrijgen zowel in onze webshop als op locatie.

Voor een totaaloverzicht van al onze productcategorieën kunt u verder kijken onder producten. Wilt u liever de producten voor uw tuin zien alvorens u tot bestelling overgaat? Kom dan gerust langs op locatie. U vindt Tuincentrum Soontiëns in Eindhoven, op korte rijafstand van Mierlo!

Hoveniers, boomverzorging en stadsnatuur

Voor al uw benodigdheden voor uw tuin, balkon of moestuin kunt u terecht bij ons tuincentrum. Maar wij bieden daarnaast nog een aantal andere services. Soontiëns Hoveniers kunt u inschakelen voor een grote diversiteit aan groenprojecten, klein of groot. Soontiëns Boomverzorging is er speciaal voor de verzorging van bomen en de behandeling van bomenziektes. En Soontiëns Stadsnatuur kan voor zowel particulieren als bedrijven en gemeentes veel betekenen op het gebied van groen in stedelijk gebied. Soontiëns is úw groenspecialist met hart voor de natuur!

Tuincentrum nabij Mierlo met hart voor de natuur

Bij al onze projecten staan service en kwaliteit centraal. Onze vakmensen denken hierbij aan de mens, dier en natuur. Door de jaren heen hebben wij groenprojecten uitgevoerd voor particulieren, architecten, gemeenten, bedrijven én universiteiten.

Kom langs bij Tuincentrum Soontiëns in regio Mierlo

De tuinproducten kunt u direct bestellen in de webshop. Wenst u een passend advies voor uw tuin? Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs om uw wensen te laten inventariseren door onze groenspecialisten. Tuincentrum Soontiëns, úw tuincentrum in regio Mierlo, Best, Waalre en Eersel.

Impressie van uw mogelijkheden!

Op Facebook plaatsen wij regelmatig gerealiseerde groenprojecten van onze klanten. Bekijk daarom zeker af en toe onze pagina om op de hoogte te blijven van uw mogelijkheden en te zien wat wij voor u kunnen betekenen.