Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Tuincentrum Helmond

Zoekt u een compleet tuincentrum in de omgeving van Helmond? Kom dan langs bij Tuincentrum Soontïens, hét groenste tuincentrum op korte rijafstand van Helmond! Wij zijn échte groenspecialisten die al meer dan veertig jaar in het vak zitten en bieden daarom prachtige producten voor uw tuin. U kunt onder andere denken aan:

Verder hebben wij veel ruimte en mogelijkheden voor biologisch en ecologisch tuinieren. Zo hebben wij een groot assortiment aan ecologische bodemverbeteraars en voedingsstoffen voor uw planten en uw gazon.

Tuingereedschappen

Uiteraard vindt u ook bij Tuincentrum Soontiëns alle tuingereedschappen die u nodig heeft om zelf vakkundig aan de slag te gaan. Heeft u zelf geen groene vingers of wenst u hulp van onze deskundige hoveniers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat u vrijblijvend adviseren. Kom gezellig winkelen of inspiratie opdoen in ons complete tuincentrum op ongeveer 10 minuten rijden vanaf Helmond.

Leuke workshops voor uw tuin in Helmond

Haal alles uit uw tuin door het volgen van een workshop. Met hulp van onze groenspecialisten geniet u voortaan op elk moment van uw tuin. In het voorjaar kunt u bij Tuincentrum Soontiëns terecht voor de cursus Moestuinieren. Tijdens deze cursus leert u hoe u groenten moet kweken en alle zaken die hierbij van belang zijn. Meer informatie hierover vindt u onder workshop moestuinieren.

Compleet groen tuincentrum in regio Helmond

Naast ons tuincentrum op slechts 10 km van Helmond, hebben wij nog 4 andere divisies waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

Neem contact op met Tuincentrum Soontïens

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u Tuincentrum Soontiëns inschakelen voor uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons tuincentrum, op een steenworp afstand van Helmond. Onze specialisten helpen u graag met advies, zodat u de juiste producten aanschaft voor uw tuin of moestuin. Tot snel bij hét groenste tuincentrum in de omgeving van Helmond, Nuenen, Geldrop en Son!

Blijf op de hoogte van Tuincentrum Soontiëns door ons te volgen op Facebook. Hier worden met regelmaat leuke weetjes en acties geplaatst.