Hét groenste tuincentrum van Eindhoven   040 - 2811339

Tuincentrum Helmond

Wij zijn groenspecialisten die al meer dan veertig jaar in het vak zitten. Zoekt u een compleet tuincentrum in de omgeving van Helmond? Kom dan zeker eens langs bij Tuincentrum Soontiëns, hét groenste tuincentrum van Eindhoven. Wij bieden voor uw tuin prachtige producten. U kunt onder andere denken aan:

Uiteraard vindt u ook bij Tuincentrum Soontiëns gereedschappen om zelf vakkundig aan de slag te gaan. Heeft u zelf geen groene vingers, of wenst u hulp van dé groenspecialist? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat u vrijblijvend adviseren. Om inspiratie op te doen, kunt u terecht in ons tuincentrum op ongeveer 10 minuten rijden vanaf Helmond.

Leuke workshops voor uw tuin

Haal alles uit uw tuin door het volgen van een workshop. Met hulp van onze groenspecialisten geniet u voortaan op elk moment van uw tuin. In het voorjaar kunt u bij Tuincentrum Soontiëns terecht voor de cursus Moestuinieren. Tijdens deze cursus leert u hoe u groenten moet kweken en alle zaken die hierbij van belang zijn. Meer informatie hierover vindt u onder workshop moestuinieren.

Wij zijn een compleet tuincentrum met aandacht voor groen

Naast ons tuincentrum op slechts 10 km van Helmond, hebben wij nog 3 andere divisies:

Heeft u vragen over één van onze producten? Of wilt u Tuincentrum Soontiëns inschakelen voor uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook op locatie langskomen om uw wensen te laten inventariseren. Wij heten u van harte welkom bij hét groenste tuincentrum van Eindhoven!

Blijf op de hoogte van Tuincentrum Soontiëns door ons te volgen op Facebook. Hier worden met regelmaat leuke weetjes en acties geplaatst.