Hét groenste tuincentrum van Eindhoven   040 - 2811339

Bio-bodem

1 kg, 2,5 kg en 25 kg.

€ 0,00

Bio-bodem is een bodemverbeteraar. Het ent en stimuleert het bodemleven en verbetert hierdoor de lucht- en waterhuishouding van de bodem. Bio-basis is een product dat een arme bodem direct verrijkt met veelzijdig bodemleven.

Bio-bodem kan met recht een bodemactivator genoemd worden. Het bevat een groot aantal micro-organismen in de vorm van schimmels, bacteriën en gisten. Bio-bodem is tevens verrijkt met zeewier, kalk en kleimineralen. Kortom: dit product brengt de bodem opnieuw tot leven. Bio-bodem kan ingezet worden bij de aanleg, het onderhoud of bij de aanplant van bomen, heesters en vaste planten.


Wilt u dit product bestellen of heeft u vragen over dit product?
Wij staan u graag te woord:
Tel: 040 - 281 13 39
E-mail: info@tuincentrumsoontiens.nl

  • Productbeschrijving
  • Extra informatie
  • Labels

Details

Ecostyle Terra-Fertiel is een bodemverbeteraar. Het ent en stimuleert het bodemleven en verbetert hierdoor de lucht- en waterhuishouding van de bodem. Terra-Fertiel is een product dat een arme bodem direct verrijkt met veelzijdig bodemleven.

Terra-Fertiel kan met recht een bodemactivator genoemd worden. Het bevat een groot aantal micro-organismen in de vorm van schimmels, bacteriën en gisten. Terra-Fertiel is tevens verrijkt met zeewier, kalk en kleimineralen. Kortom: dit product brengt de bodem opnieuw tot leven. Terra-Fertiel kan ingezet worden bij de aanleg, het onderhoud of bij de aanplant van bomen, heesters en vaste planten.

Verpakking: 1 kg, 2,5 kg en 25 kg.

Extra informatie

Naam (NL) 1 kg, 2,5 kg en 25 kg.
Gewicht 1
Hoogte Nee
Bloeitijd Nee
Bladkleur Nee
Bloemkleur Nee
Kenmerk Nee
Kleur Nee
Merk Nee
Onderdeel Nee
Oplossingen Nee
Plantdiepte Nee
Standplaats Nee
Type vijvertechniek Nee
Voeding en bodemverbetering Nee
Vorm Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.