Hét groenste tuincentrum van Eindhoven   040 - 2811339

Tuincentrum Soontiëns

Soontiëns is een familiebedrijf dat is opgericht in 1959. Oorspronkelijk begonnen als kwekerij, bestaan wij nu uit een tuincentrum, hoveniers- en boomverzorgingsbedrijf. Een speciale tak gericht op de bevordering van groen in de stad, genaamd Soontiëns Stadsnatuur, is er later bij gekomen. Het tuincentrum bestaat sinds 1970. Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo.

Over het tuincentrum

U kunt bij ons terecht voor alles wat met tuinen en tuinieren te maken heeft. Met 500 verschillende soorten vaste planten en een groot assortiment bomen en heesters vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Wij zijn niet voor niets het groenste tuincentrum van Eindhoven! Wij adviseren u graag over welke planten het beste in uw tuin passen.

Naast planten hebben wij een groot assortiment professioneel tuingereedschap, bloempotten, meststoffen, vijverartikelen en meer. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een mooie tuin.

Duurzaamheid en milieu

Wij verkrijgen onze planten veelal van vaste kwekers die voldoen aan kwaliteitseisen op het gebied van duurzaamheid en milieu. Hierdoor kunnen wij de beste en meest gezonde planten leveren.

Daarnaast zijn wij, omdat het aanbod van volledig biologisch gekweekte planten beperkt is, in 2016 begonnen met het kweken van een klein assortiment biologische vaste planten. We zullen dit assortiment de komende jaren steeds verder uitbreiden.

Bij het verzorgen van de planten, bomen en heesters op ons terrein gebruiken wij organische meststoffen, geven wij gericht water en worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt.