Hét groenste tuincentrum van Eindhoven

Gardena Micro-Drip-System

Met het Gardena Micro-Drip-System geeft u uw planten water op een makkelijke en snelle manier, op het moment dat het nodig is. Het systeem is uitermate geschikt voor zowel het realiseren van waterbesparing als het geven van gerichte bewatering in uw tuin, op het balkon of op het terras. Het kan ingezet worden voor:

  • Bloempotten en plantenbakken;
  • Beplante oppervlakten;
  • Langere rijen planten.

Bloempotten en plantenbakken

Het groei- en bloeiseizoen van planten duurt van het voorjaar tot aan de herfst. Het Gardena Micro-Drip-System kan uitstekend worden ingezet voor het bewateren van planten in potten en bakken. Dit gebeurt door middel van een handige druppelaar. U heeft hierbij keuze uit een seriedruppelaar of een einddruppelaar.

Beplante oppervlakten

Zeg maar gedag tegen lopen met een gieter en maak gebruik van druppelaars en sproeikoppen. Met behulp van het Gardena Micro-Drip-System kunt u op een flexibele manier uw tuin voorzien van een opmaat gemaakt bewateringssysteem.

Langere rijen planten

Door middel van een druppelbuis kunt u eenvoudig hagen, struiken en bloembedden voorzien van water. U heeft verder de mogelijkheid om deze druppelbuis bovengronds of ondergronds aan te leggen. Kortom, u verkrijgt te allen tijde een bewateringsoplossing conform uw wensen!

Quick & Easy: combineren met andere bewateringssystemen

Het Gardena Micro-Drip-System maakt een eenvoudige installatie van een bewateringssysteem in uw tuin mogelijk. Zo kunt u verbindingsbuizen en druppelleidingen afknippen op de gewenste lengte en koppelstukken naar behoefte aanbrengen (eventueel in combinatie met verlengingen en aftakkingen). Verder is het Gardena Micro-Drip-System eenvoudig te combineren met andere bewateringssystemen. Zo kunt u het systeem automatisch laten aansturen met een Garden Water Control besproeiingscomputer, met het Gardena Sprinklersystem of met het Gardena Smart System. Dit maakt het Gardena Micro-Drip-Systeem dé ideale bewateringsoplossing voor uw gazon en planten.

Gardena Micro-Drip-System: onderdelen

Het systeem omslaat enkele onderdelen die u zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten, het zogeheten 'doe-het-zelf' systeem. Wilt u stapsgewijs aan de slag voor uw eigen Micro-Drip-System? Dan kunt u kortweg uw installatie in 5 stappen voltooien. Meer informatie over de stappen vindt u in de folder die verkrijgbaar is in ons tuincentrum. Komt u gerust langs voor advies, wij helpen u graag. Op onze website vindt u een deel van de verkrijgbare onderdelen van Gardena Micro-Drip-System. 

Stel uw vragen

Tuincentrum Soontiëns is bij uitstek dé groenspecialist voor uw tuinproject. Met een ruim assortiment van meer dan 500 planten bieden wij altijd een passend product voor uw tuin. Wilt u een groen gazon en gezonde planten? Kom gerust eens langs op onze locatie of neem contact met ons op voor passend advies. Onze groenspecialisten denken graag gericht met u mee, zodat u een ontspannende omgeving bij u thuis creëert.