Neem gerust Contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Crafty Gardens

CRAFTY GARDENS JUBILEUMEDITIE

Handgemaakte en kunstzinnige creaties van eigen bodem!

Op zondag 4 juni a.s. vond alweer voor de tiende keer Crafty Gardens plaats op het buitenterrein van Tuincentrum Soontiëns aan de Urkhovenseweg in Eindhoven. De markt met handgemaakte en creatieve artikelen trok bijna 1600 bezoekers.

In verband met het tienjarig bestaan stonden er dit jaar een aantal extra activiteiten op het programma. Zo zorgde het muzikale duo “Boomen en Velde” gedurende de dag voor de muzikale omlijsting. Poppenkast Pluim vermaakte ondertussen het jeugdige publiek met interactieve voorstellingen. Daarnaast konden kinderen zich gratis laten schminken door een professionele grimeur. Bakker Meelmuts bakte hamburgers.

Uiteraard stond er dit jaar ook weer een vijftigtal kramen op de markt met de mooiste zelfgemaakte artikelen uit allerlei disciplines, zoals sieraden van uiteenlopende makelij, hoeden, houten speelgoed, tiffany-glas, houtdraaiwerk, schilderijen, gehaakte knuffels, dromenvangers, poppenkleertjes, handgemaakte kaarsen, biologische zeep, honing en nog veel meer. 

 Volg Crafty Gardens op Facebook